Katrien Weckx

Lid Afdelingsbestuur, Communicatie

  • Geboortedatum:

    19 april 1985

  • Geboorteplaats:

    Tienen

Wie ben ik?
Mijn naam is Katrien Weckx. Ik woon sinds 2008 in Geetbets met mijn man, Pieter, en 2 kindjes, Robbe en Warre. Ik studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit in Leuven en behaalde in 2007 mijn Master in de Communicatiewetenschappen. Momenteel werk ik als Stafmedewerker Communicatie bij Landelijke Gilden, een vereniging voor mensen die graag op het platteland vertoeven en die zich inzet voor de leefbaarheid van het dorp en het platteland.

Waar sta ik voor?
Ik ben niet geboren en getogen in Geetbets, maar weet na 10 jaar wat het betekent om te wonen, te leven en zelf te werken in Geetbets.

Mijn kinderen gaan om praktische redenen niet naar school in Geetbets zelf, wat het minder evident maakt om mensen te leren kennen. Daarom hecht ik veel belang aan het verenigingsleven en een gezellige buurt waar mensen graag buiten komen. Ik heb het geluk om in zo'n buurt te wonen.

Ik ben sportief en houd ervan om in onze plattelandswegen te lopen of te wandelen met onze hond. Ik geniet echt van ons landschap. Ik hecht dan ook veel belang aan het behoud van de open ruimte in Geetbets.

Beroepsmatig, vanuit mijn job bij Landelijke Gilden, heb ik heel wat ervaring in het verenigingsleven. De vereniging Landelijke Gilden zet zich bovendien actief in voor de leefbaarheid van dorpen en het platteland. Wat ook belangrijk is in Geetbets, Rummen en Grazen.

Ik ben nieuw, maar heb enorm veel zin om mee te timmeren aan de weg vooruit in Geetbets, Rummen en Grazen waar de noden en input van de inwoners centraal staan.

Mijn doelstelling voor Geetbets: een eerlijk beleid, levenskwaliteit voor iedereen, mensen samenbrengen via het verenigingsleven en een leefbaar dorp en platteland.

Ik ben enorm benieuwd naar wat er leeft in Geetbets, Rummen en Grazen! Aarzel dus niet om contact op te nemen.

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.